Hodnocení obchodu

5,0 23 hodnocení
5
23x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
FK Avatar autora František Kolář | 13.7.2022
Doporučuji. Káva výborná, rychlé doručení, dobrá komunikace.
ES Avatar autora Emir Sejdini | 26.6.2022
jo dobry super :D
JW Avatar autora Jiří Weber | 10.6.2022
Avatar autora Barbora Šťastná | 9.5.2022
EE Avatar autora Eva Erben | 11.9.2021
Rychlé vyřízení objednávky a zatím po prvním testu je spokojenost
K Avatar autora Kamila | 13.7.2021
Jak nemám ve zvyku psát negativní recenze, tak tady bohužel musím :(. Objednávka 25.6., zaplacena ihned, zálohovka poslaná až 29.6. v tu chvíli ale už musela být platba určitě na účtu. Poté nic nic a až jsem si napsala, kde vázne odeslání, tak mi bylo zboží odesláno a to 8.7. Kdyby mi přišlo nějaké echo nebo třeba jen omluva hele sorry máme toho moc nebo cokoli, tak neřeknu ani slovo ale žádná omluva, žádný spešl email, jen odeslali jsme a nazdar. Takhle podle mě dobrý eshop nefunguje.
RR Avatar autora Richter Robert | 22.6.2021
Na dobrou kávu to já jsem pes! Byl jsem totálně proti, nějaké polštářky… ale když jsem to viděl, jednoduché, funkční, přivoněl… krásná krémová pěna a ochutnal… tak jsem si sednul na prxxl a dal si další 3 šálky. Doma máme dva kávovary. Super jen tak dál! Děkuji Robert
AK Avatar autora Andrea Kolářová | 17.5.2021
Doporučuji. Káva výborná, rychlé doručení, dobrá komunikace.
Avatar autora | 13.5.2021
+ chutná káva

MJ Avatar autora Matoušek Jaroslav | 3.3.2021
Velmi spokojen, doporučuji.
MB Avatar autora Milan Balcárek | 4.2.2021
Tak jako každá objednávka úplně bez výhrad. Úplná spokojenost vřele jen můžu doporučit. Za mě jednička. A ta kávička to je moc velká dobrota.
JL Avatar autora Jan Lucák | 28.1.2021
Vše výborné, rychlost dodání, komunikace, kávovar, vzorečky grátis :-) doporučuji
Avatar autora | 9.1.2021
Vše je Gut
MF Avatar autora Miroslav Fukes | 6.10.2020
Káva vynikající i dle klientů v našem Fitness Victory_Záběhlice
MK Avatar autora Mirek Křížek | 6.10.2020
Excelentní
Avatar autora | 24.8.2020
+ Vše skladem, výborná komunikace, vynikající poměr výkon/cena vzhledem k tomu, jak skvělé espresso dostanu.

Výborná káva, jednoduchá příprava, vše skladem ihned k odběru. Díky!
I Avatar autora Ital | 18.8.2020
Vše skladem, káva super. Spokojenost.
Avatar autora | 30.6.2020
jednim slovem exelentni
FK Avatar autora FRANTIŠEK KOLÁŘ | 9.6.2020
Děkuji jsem moooc spokojen.
MT Avatar autora Miloš Tadra | 5.6.2020
Děkuji za perfektní služy.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení